Property Restyle Group

Wie is
Property Restyle Group

Wie zijn wij?

Property Restyle Group (PR-Group) is het bedrijf dat gespecialiseerd is in het re-branden en restylen van industriële, retail-, en commerciële bedrijfspanden. Wij optimaliseren op innovatieve wijze uw bedrijfseigendom, waardoor uw bedrijfspand opvalt. Door hergebruik van bestaande materialen creëren we op CO₂ voetprint verlagende wijze toegevoegde waarde aan de wereld en uw eigendom.

Hoe gaan wij te werk?

De totaaloplossing

PROPERTY RESTYLE GROUP heeft een uniek partnership met verfproducent TEKNOS. Als Hoofd Distributeur beschikken we over directe voorraad en brengen we elke gewenste hoeveelheid zelf direct voor u op kleur. Hierdoor hebben we de volledige keten in eigen beheer. Daarnaast hebben we afspraken met onze vaste partners welke op locatie de werkzaamheden uitvoeren.

Hierdoor houden we de lijnen kort, de planning flexibel en de oplevertijd binnen het gewenste tijdsbestek.

Onze Diensten

Gevelschadeherstel

Gevelschade kan vele oorzaken hebben, van weersinvloeden tot ongelukken. Wat de oorzaak ook is, onze ervaren vakmensen hebben de expertise en de nieuwste middelen om uw gevels weer in topconditie te brengen.

Lees meer

Vastgoed Restyling

Property Restyle Group is de partner voor het restylen van uw bedrijfseigendom. Of het nu een kantoorpand, distributielocatie of bedrijfshal is, wij begrijpen dat de buitenkant van uw pand de eerste indruk maakt op bezoekers, klanten en uw medewerkers. Daarom bieden wij hoogwaardige restyling aan die de uitstraling en het imago van uw bedrijf versterken.

Lees meer

Damwand coaten

Bij ons draait alles om het beschermen van uw investering en het verbeteren van de levensduur van uw bedrijfspand(en). We werken constant met de nieuwste technologieën en houden de laatste ontwikkelingen in de gaten om zo de hoogste kwaliteit te leveren.

Lees meer

Nieuws

Restauratie van uw vastgoed.
Hoe pakt u dat aan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam vitae nibh velit. Fusce in diam vehicula, aliquet augue laoreet, semper odio. Aliquam vel ligula faucibus, feugiat nisl eu, rutrum leo. Fusce vitae vulputate est, a aliquet nunc. Vivamus eget felis egestas, porttitor sapien non, tincidunt nisl. Suspendisse lacinia nunc quis dictum volutpat. Suspendisse porttitor nibh magna, nec dictum velit dictum eget.
Lees verder

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

10 JAAR GARANTIE

De coatings die gehanteerd worden zijn extreem duurzaam, super elastisch en beschikken over een uitmuntend kleur en glansbehoud. Door de sterke hechting is de coating praktisch op alle ondergronden toepasbaar.

In de afgelopen jaren hebben we de kwaliteit hiervan gemonitord en zijn we overtuigd van de superieure kwaliteit!

Standaard bieden wij daarom 10 jaar garantie op de uitgevoerde verftechnische werkzaamheden.